Anunțuri importante ale primarului Cristian Dan Pasca cu privire la curățenia și protecția mediului din Câmpeni!

articol publicat în februarie 11, 2021

Primarul din Câmpeni, Cristian Dan Pasca a anunța că în această săptămână, la Câmpeni, a avut loc ședința Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ,,Salubritate Apuseni” (ADI). La întâlnire au participat reprezentanți din conducerea acestei asociații și primari ai UAT-urilor care fac parte din această structură.

„Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe puncte, printre care: modificarea statutului datorată schimbării unor primari din unitățile administrativ-teritoriale membre, programul de prestare a serviciilor pe anul 2021, lista cu obiectivele de investiții propuse, aprobarea cotizației.

În ceea ce privește orașul Câmpeni, pentru a îmbunătăți curățenia, am propus achiziționarea unui utilaj de măturat pentru trotuare, alei pietonale, parcări și a unei mașini de spălat carosabilul.

De asemenea, am solicitat concesiunea contractului de leasing pentru un autoturism Seat aflat acum în proprietatea Asociației către Spitalul Orășenesc Câmpeni care are nevoie să își înnoiască parcul auto, o soluție mai bună decât cumpărarea unei mașini noi.

Tot în ședință s-a propus ca o mare parte din banii proveniți din cotizații să fie folosiți pentru achiziționarea de pubele și containere care să fie împărțite pe localități și să ajungă și la cetățeni.

Un aspect important pe care l-am menționat este implementarea unor măsuri prin care să putem crește cantitatea de deșeuri colectate selectiv – plastic/metal, hârtie/carton, sticlă, biodegradabile.

Este necesar ca fiecare dintre noi să dăm dovadă de responsabilitate pentru a avea un mediu curat” a anunțat Cristian Dan Pasca.

 1,323 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *