Centrul de vaccinare din Brad se va deschide luni în incinta fostului dispensar T.B.C. Cum se pot face programările?

articol publicat în februarie 11, 2021

Centrul de vaccinare din Brad va funcționa începând cu data de 15.02.2021, în incinta fostului dispensar T.B.C. cu intrare din strada Vânătorilor. Brădenii pot astfel să-și administreze vaccinul AstraZeneca iar citind mai jos puteți afla cum vă puteți programa.

„Acest centru va funcționa pentru persoanele aflate în categoriile etapei a II-a de vaccinare și va deservi preponderent populația din zona de nord a județului Hunedoara.

Centrul de vaccinare Brad, deschis în incinta fostului dispensar T.B.C. cu intrare din strada Vânătorilor, va funcționa începând cu data de 15.02.2021 cu vaccin AstraZeneca, iar programările se pot face prin următoarele modalități:

  1. În platforma informatică de către beneficiar, angajator sau aparținător;
    link: https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login
  2. Prin intermediul medicului de familie/curant;
  3. Prin Call Center, la numărul unic 021.414.44.25 sau 021.414.4454.

Conform recomandărilor autorităților medicale, vaccinarea împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca se va realiza pentru grupa de vârstă 18-55 de ani.

Programarea se realizează pentru o sesiune de 20 de zile, în perioada 15 februarie – 6 martie, în același cabinet atât pentru prima doză, cât și pentru rapel, la 56 de zile.

Vom comunica prompt, în timp util, toate informațiile privitoare la procedura de vaccinare și funcționare a Centrului de Vaccinare Brad pentru etapa a II-a” a anunțat primăria Brad.

 6,684 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *