Doi tineri care ar fi furat bunuri de 30.000 de lei dintr-un depozit din Tileagd au fost reținuți de polițiști

articol publicat în februarie 11, 2021

Miercuri, 10 februarie a.c., polițiștii Postului de Poliție Tileagd din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat și cercetat doi tineri, de 25 și 21 de ani, din localitatea Tileagd, județul Bihor, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, în jurul orei 22.23, polițiștii din Tileagd îi bănuiesc pe aceștia că, la 19 aprilie 2020, ar fi pătruns prin efracție într-un depozit din aceeași localitate și ar fi sustras mai multe motoare şi motoreductoare electrice, care compuneau o linie de producere a peleților, dezansamblată, faptă sesizată la 23 aprilie 2020. După sustragerea bunurilor, cei doi sunt bănuiți că le-ar fi valorificat, la un punct de colectare a deșeurilor feroase de pe raza municipiului Oradea, în schimbul sumei de 4.000 de lei.

Prejudiciul total cauzat astfel este de 29.472 de lei.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii din Tileagd i-au reținut pe cei doi tineri, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Joi, 11 februarie a.c., cei doi vor fi prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleșd, în vederea dispunerii de măsuri preventive față de aceștia.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Tileagd continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

 3,943 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *