Proiect de infrastructură important pentru Țara Moților: DRUM EXPRES Câmpeni – Abrud – Zlatna – Orăștie!

articol publicat în februarie 11, 2021

Un proiect îndrăzneț pentru infrastructura Țării Moților a fost prezentat și susținut recent de consilierul județean USR Plus, Marius Rof – DRUM EXPRES Câmpeni – Abrud – Zlatna – Orăștie!

„Dezvoltarea infrastructurii de transport rutier în zona Munților Apuseni (Câmpeni – Orăștie) care să asigure conectivitatea zonelor urbane și rurale cu rețeaua TENT-T și vestul țării, este un proiect de o importanță deosebită pentru întreaga zonă.

Consiliul Județean Alba trebuie să aibă ca prioritate zero dezvoltarea unei rețele de transport rutier cu un înalt grad de mobilitate” a anunțat Marius Rof.

Rof a mai lansat și o petiție în vederea susținerii proiectului – Drum expres Câmpeni – Orăștie

 8,277 vizualizări

2 thoughts on “Proiect de infrastructură important pentru Țara Moților: DRUM EXPRES Câmpeni – Abrud – Zlatna – Orăștie!

  1. Felicitari, domnule Rof! Sper ca primarul Bradului, domnul Cazacu, sa arunce o privire la Dvs., peste gardul mosiei lui! Si sa invete ceva.

  2. Realizarea unei astfel de lucrare, care să lege centrul Munților Apuseni de Lunca Mureșului, ar fi de mare importanță economică pentru cei care trăiesc și muncesc în Munții Metaliferi și împrejmuiri. Sperăm cu toții să puteți convinge forurile de decizie în acest sens. Respect pentru Marius Rof consilier județean din partea USR. Lupta va fi grea. Trebuie multă putere de convingere, insistență și perseverență. Vă dorim mult succes, va fi realizarea vieții dumneavoastră în domeniul public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *