Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Absolvent al Liceului Teoretic Avram Iancu din Brad, originar din Bucureșci, va fi secretar de stat în Ministerul Dezvoltării!

articol publicat în februarie 12, 2021

Un absolvent al Liceului Teoretic „Avram Iancu” din Brad, originar din Bucureșci, va fi secretar de stat într-unul dintre cele mai importante ministere, cel al Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Membrii Biroul Permanent Naţional al USR Timiş au discutat şi votat, în ieri seară, nominalizarea mai multor persoane în funcţii de secretari de stat. Printre cei votaţi s-a numărat şi timişoreanul Călin Badiu, vicepreşedinte al USR Timiş şi consilier judeţean. El a prins unul dintre cele mai râvnite ministere, cel al Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei. De asemenea, e vorba de cel mai important minister pentru cei din administarţia locală.

Vicepreşedinte al USR Timiş, Călin Badiu este absolvent de Mecanică și Informatică în Timișoara și lucrează ca programator în cadrul unei companii locale.

Călin Badiu este unul din apropiații președintelui Dan Barna și un politician influent în organizațiile USR din vestul țării, care în ultimii ani s-a ocupat cu organizarea partidului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *