Deputatul Oana Murariu: Măguri Răcătău poate foarte ușor să obțină fonduri europene

articol publicat în februarie 12, 2021

Deputatul Oana Murariu își continuă activitatea în teritoriu în cea mai frumoasă zonă din Cluj, zona de munte, a Apusenilor, de data aceasta poposind în Măguri Răcătău, o comună unde turismul ar exploda dacă autoritățile locale ar atrage fonduri europene.

„Deplasările în județ devin o obișnuință, astfel că astăzi am fost pe valea Someșului Rece, în comuna Măguri-Răcătău, cea mai mare ca întindere din județ, alături de colega mea, Liliana Hetea.

Pentru că scopul vizitelor este acela de a dialoga cu autoritățile și cu cetățenii, am participat la ședința Consiliului Local din comună și am discutat cu primarul despre perspectivele dezvoltării comunei.

O comună pe rază căreia se află una dintre cele mai frumoase arii naturale protejate din țară, „Molhașurile Căpățânii”, poate foarte ușor să obțină fonduri europene. Dezvoltarea turismului poate fi un punct de interes major în Măguri-Răcătău, localitate în care ajungi după un drum care îți taie respirația cu imagini spectaculoase” a precizat Murariu pe o rețea de socializare.

 2,547 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *