Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home3/r62532apus/public_html/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Piscină încălzită la 33 ℃ în plin ger în Mărgău la una dintre cele mai căutate cabane din Apuseni

articol publicat în februarie 12, 2021

Apuseni Info vă invită să cunoașteți o pensiune minunată dintr-o comunitatea frumoasă a Munților Apuseni – Mărgău.

Vă recomandăm, (evident, pe timp de pandemie regulile impuse de autorități trebuie respectate), să încercați piscina care este încălzită la aproximativ 33 ℃ pe durata întregului an. Vă dați seama ce superb este acolo pe ger!

„Într-o oază de liniște, în inima munților Apuseni, pensiunea este deschisă pentru oameni frumoși care caută pacea, liniștea și armonia.

Cu o priveliște spectaculoasă iți vei încânta privirea, cu fiecare răsărit, razele soarelui iți vor încălzi inima și te vei putea bucura de o baie caldă in infinity pool în orice anotimp.

Oamenii ca tine vor alege acest loc pentru liniștea lui. Aici vei putea să te reconectezi cu tine, fiind o pensiune adults only am creat un cadru optim pentru liniștea ta. Băuturile și petrecerile zgomotoase te rugam sa le ții in alta parte, aici avem doar liniște. Vino să vezi ce înseamnă liniștea, pacea și armonia într-un loc binecuvântat!” se arată în descrierea frumoasei pensiuni!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *