Carmen de la Sălciua: Sunt pregătită să îmbrac din nou rochia de mireasă

articol publicat în februarie 15, 2021

Jador a dezvăluit recent că își dorește un copil, iar în rolul de mamă o vede pe Carmen de la Sălciua. „Steaua Apusenilor” i-a răspuns artistului și a clarificat situația, spre dezamăgirea fanilor.

„Am purtat de foarte multe ori discuții cu Jador. Știu că-și dorește o fată simplă pentru rolul de mamă, de nevastă. E un băiat bun, dar probabil are iubită și sunt convinsă că iubește pe cineva în momentul ăsta. Suntem doi buni prieteni, am colaborat foarte frumos și ne-am înțeles foarte bine”, a spus Carmen de la Sălciua, potrivit WOWbiz.ro.

Vedeta Apusenilor a declarat însă că nu ar spune nu unei noi căsnicii, cu un bărbat care să fie independent și împlinit: „Sunt o persoană destul de pretențioasă, trecând prin ce am trecut văd altfel acum relațiile. Bărbatul trebuie să fie independent, să aibă tot ce-i trebuie, dar pentru el, nu pentru mine, ca să se simtă un bărbat împlinit, să nu aibă momente de frustrări. Să fie un om bun, care să știe să mă iubească fără să-i spun cum să facă asta. Îmi doresc să devin mamă atunci când voi găsi omul potrivit, nu să devin mamă doar ca să am un copil.(…) Sunt pregătită să îmbrac din nou rochia de mireasă”.

 1,017 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *