Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Primăria Săndulești a început procedurile de înstrăinare a 69 loturi pentru construcția de locuințe noi în Săndulești-Copăceni

articol publicat în februarie 15, 2021

Primarul din Săndulești, Călin Fărgaciu nu doarme în păpuci de casă și merge înainte cu planul său de a întineri comuna, extrem de ofertantă prin poziționarea lângă municipiului Turda dar și din perspectiva frumuseților zonei care pot crește calitatea vieții unei familii de tineri, inclusiv din punct de vedere a relaxării și a sănătății.

Primăria Săndulești a început recent procedurile de înstrăinare a 69 loturi pentru construcția de locuințe noi în Săndulești-Copăceni, cu plata 30 % la adjudecare iar diferența în maxim 36 luni.

În preț este inclus proiectul tehnic de arhitectură ales și utilitățile la limita de proprietate. Termen de depunere a ofertelor este de 8 martie 2021 iar caietul de sarcini poate fi achiziționat de la sediul Primăriei.

Călin Fărgaciu este la al doilea mandat de primar consecutiv și vine din mediul privat, cu o puternică experiență antreprenorială în domeniul agriculturii.

Primarul din Săndulești este de profesie inginer (51 de ani), absolvent al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *