(ZODIAC) Gemeni: Fiți rațional! Fecioarele să nu se implice în scandaluri! Peștii: curând vine soarele și pe strada voastră!

articol publicat în februarie 15, 2021

O zi interesantă pentru mai multe zodii. Gemeni: Fiți rațional! Fecioarele să nu se implice în scandaluri! Peștii: curând vine soarele și pe strada voastră!

Berbec (21 martie – 20 aprilie) Jucați-vă punctele forte pe măsură ce începe noua săptămână – faceți doar ceea ce știți că puteți face și nu împingeți prea tare, prea curând. Îți place o provocare și asta e bine, dar dacă ți se oferă o opțiune ușoară, ai fi un prost să nu o iei.

Taur (21 aprilie – 21 mai): Păstrați lucrurile la un nivel scăzut în următoarele 24 de ore și încercați să nu atrageți atenția asupra dvs. S-ar putea să nu aveți nimic de ascuns, dar de ce să vă riscați ca rivalii dvs. să descopere ceva mai puțin decât pozitiv despre dvs., pe care îl pot folosi în avantajul lor?

Gemeni (22 mai – 21 iunie): Fă opusul a ceea ce instinctele tale îți spun să faci. Dacă ai chef să grăbești lucrurile, încetinește-le; dacă ai chef să împingi înainte, ține-te înapoi cât poți. Dacă lumea este cu susul în jos, stai pe capul tău până când arată din nou bine!

Rac (22 iunie – 22 iulie): Este posibil să fiți într-una din stările voastre de îngrijorare, dar nu vă lăsați să vă îngrijorați prea mult de bani. Planetele avertizează dacă luați o decizie neprevăzută în ceea ce privește finanțele dvs., cu siguranță veți regreta mai târziu, așa că ușurați-vă puțin.

Leu (23 iulie – 22 august): Puneți la îndoială tot ce auziți astăzi, chiar dacă informațiile pe care le primiți provin de la oameni în care aveți încredere. Doar pentru că ai încredere în ele nu înseamnă că știu despre ce vorbesc, iar planetele avertizează că ei înșiși ar fi putut fi induși în eroare.

Fecioară (23 august – 22 septembrie): Evitați tentația de a vă implica în luptele și disputele altor persoane, chiar și în cele care par de mică importanță. S-ar putea să credeți că puteți ajuta la rezolvarea lucrurilor, dar este posibil să înrăutăți lucrurile. Nu adăuga haos la confuzie.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie): Păreți că vă aflați la o răscruce de drumuri în acest moment – incapabil să decideți dacă ar trebui să vă deplasați într-o direcție sau în cea opusă. Este posibil să nu fie până la sfârșitul săptămânii, când Mercur se întoarce direct, iar gândurile tale vor fi din nou clare.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Încercați să nu vă opriți asupra celui mai rău rezultat posibil pentru o situație care, după toate probabilitățile, nu se va întâmpla niciodată. Ar trebui să știți din experiența trecută că felul în care alegeți să gândiți are o influență masivă asupra a ceea ce se întâmplă de fapt. Fii pozitiv în cuvinte și fapte.

Săgetator (22 noiembrie – 21 decembrie): S-ar putea să nu reușiți să ieșiți în unde vă doriți în zilele următoare, cel puțin nu în sens fizic, dar vă puteți da frâu liber imaginației să călătorească și veți unde vă conduce. Lumea din capul tău poate fi extraordinar de interesantă.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie): Ceea ce vă temeți cel mai mult astăzi este singurul lucru care nu ar trebui să vă îngrijoreze nici măcar. Vă sfătuim insistent să vă ignorați îndoielile și să continuați ca și cum nimic nu poate merge prost, acasă sau la serviciu – și, planetele indică faptul că nu va merge.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie): Vă sfătuim să nu luați prea în serios ceea ce vă spun alții astăzi. Planetele sugerează că vor fi fie extrem de optimiste, fie, mai probabil, inutil de negative. Faptul este că nu ai nevoie de ceilalți pentru a-ți spune ce se întâmplă – în adâncul tău știi deja.

Pești (19 februarie – 20 martie): Te poți simți ca și cum ai fi lucrat într-un loc greșit și cu un grup greșit de oameni în ultimele săptămâni. Peste câteva zile, lumea ta cosmică se va răsturna și va fi din nou soare pe strada ta.

 2,013 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *