Alin Bufnilă: Turismul este una din șansele de dezvoltare pentru Brad și pentru comunele din jur

articol publicat în februarie 19, 2021

Alin Bufnilă, consilier local al USR Plus Brad, a anunțat ieri apariția paginii platformă pentru promovarea turismului în Brad, o pagină pe care vă invităm să o urmăriți printr-un like – Turism in zona Brad.

„Sunt convins că turismul este una din șansele de dezvoltare pentru Brad și pentru comunele din jur. Zona noastră are un potențial turistic ridicat. Ce avem noi de făcut? Să promovăm locuri frumoase, oameni deosebiți, activități speciale, pentru ca alți români și chiar turiști străini să vină aici.

Am creat pagina Turism în zona Brad tocmai pentru a începe construcția unei strategii turistice. Sunt sigur că aveți o poză, o amintire, un gând despre una din atracțiile zonei. De aceea, pagina aceasta nu este a mea, este a noastră. Vă invit să concepem o adevărată hartă turistică a zonei Brad, prin intermediul fotografiilor și a articolelor.

Și dacă tot am ajuns la poze, avem în Brad câțiva fotografi extraordinari, care au în “bagaj” multe, multe, multe instantanee spectaculoase cu peisajele zonei. Sunt convins că vor aduce un plus de frumusețe acestei pagini” a anunțat Alin Bufnilă.

 5,375 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *