Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Ce abateri a constatat Curtea de Conturi la primăriile din Crișcior, Buceș și Luncoiu de Jos?

articol publicat în martie 4, 2021

În cursul anului 2020, Camera de Conturi din Hunedoara a efectuat la unitățile administrativ teritoriale din Hunedoara, un număr de 37 de misiuni de audit.

Acțiunile desfășurate de Camera de Conturi din Hunedoara la nivelul unităților administrativ teritoriale au vizat, ca sferă de cuprindere, bugetele componente ale bugetului general centralizat al UAT, precum și modul de administrare a patrimoniului public și privat al unităților administrativ-teritoriale.

La nivelul Țării Zarandului, zona Brad, s-au efectuat misiuni de audit (și s-au publicat) în comunele Crișcior, Buceș și Luncoiu de Jos.

Apuseni Info vă redă abaterile și constatările identificate de Curtea de Conturi la respectivele primării dar și documentul în INTEGRALITATE pentru fiecare primărie!

Comuna Crișcior

Opinia de audit este una care ar trebui să atragă atenția Executivului primăriei: „Opinia exprimată a fost opinie contrară deoarece situațiile financiare, în ansamblul lor, nu prezintă fidel performanța financiară a Unității Administrativ Teritoriale Comuna Crișcior la 31 decembrie 2019 și a celorlalte informații referitoare la activitatea desfășurată în perioada auditată”.

Comuna Buceș

Opinia de audit este una care ar trebui să atragă atenția Executivului primăriei: „Opinia exprimată a fost opinie contrară deoarece situațiile financiare, în ansamblul lor, nu prezintă fidel performanța financiară a Unității Administrativ Teritoriale Comuna Buceș la 31 decembrie 2019 și a celorlalte informații referitoare la activitatea desfășurată în perioada auditată.”.

Comuna Luncoiu de Jos

Opinia de audit: „Opinia exprimată a fost opinie cu rezerve cu paragraf de evidenţiere a anumitor aspecte deoarece, cu excepția aspectelor evidențiate mai sus, situațiile financiare luate în ansamblul lor au fost întocmite, din toate punctele de vedere semnificative, în conformitate cu cadrul general de raportare financiară aplicabil în România și oferă o imagine fidelă a poziției financiare, a performanței financiare a Unității Administrativ Teritoriale Comuna Luncoiu de Jos la data de 31 decembrie 2019 și a celorlalte informații referitoare la activitatea desfășurată în perioada auditată.

1 thought on “Ce abateri a constatat Curtea de Conturi la primăriile din Crișcior, Buceș și Luncoiu de Jos?

  1. Interesant ca DNA nu vede nimic la Buces!
    Foarte interesant!
    Primarul de Buces nu il verifica nimeni de la DNA, alo se aude????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *