Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Cristian Feieș: Anul 2021 se anunță anul marilor proiecte de infrastructură în Sebiș

Primarul din Sebiș, Cristian Feieș, a anunțat la TV Arad că anul 2021 se anunță anul marilor proiecte de infrastructură în Sebiș.

„Anul 2021 se anunță pentru administrația orașului Sebiș ca fiind anul marilor proiecte de infrastructură și aici putem enumera un proiect pe fonduri europene la Spitalul de Boli Cronice Sebiș, un proiect în valoare de aproape 2,5 milioane de euro, un ambulator de specialitate pneumologie.

Tot un proiect de fonduri europene care presupune o investiție de 3,5 milioane euro, un bloc de locuințe sociale și 9 km de piste de biciclete, două proiecte importante de data aceasta prin PNDL – sunt la grădinița cu program prelungit și ateliere școală în vederea modernizării liceului din Sebiș.

Dacă este să ne referim la proiecte de infrastructură majoră, avem un proiect câștigat prin Agenția Fondului de Mediu în valoare de 1,4 milioane euro prin care vom înlocui tot ce înseamnă iluminat public din tot interiorul orașului Sebiș. Proiecte de anvergură pregătim și în vederea centralizării sistemului central de termoficare, lucrăm la aducțiunea de gaz metan, ceea ce va presupune o dezvoltare a orașului nostru” a anunțat primarul din Sebiș

6 thoughts on “Cristian Feieș: Anul 2021 se anunță anul marilor proiecte de infrastructură în Sebiș

  1. Sper ca sebisenii aplaudaci sunt constienti ca toata propaganda de la TV Arad si apuseni.info e platita din buzunarul lor.

  2. Reportaj facut de fiica unei consiliere locale PNL, fara intrebari incomode, doar propaganda ieftina, pacat ca avem o astfel de presa locala.

  3. De atâtea proiecte „accesate” și „obținute”, cu milioane de euro, pe șanțul nou din sensul giratoriu trebuia să curgă deja „miere de albine”.

  4. Domnule Feieș, despre promisiunea din campanie ,,gazul in Sebiș,, nu v-am auzit sa spuneti nimic.Intr-o zi o sa arunce oamenii cu pietre in dvs.pentru ca i-ati mintit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EnglishHungarianRomanian