Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Accident în Tinăud pe DN1 E60! Șoferii din zonă acuză: Alveola este de vină!

articol publicat în martie 15, 2021

Un TIR s-a răsturnat în această după-amiază, în zona Tinăud, de pe DN1 E60 în șanțul de lângă carosabil.

Mai mulți șoferi care tranzitează DN1 E60 consideră că de vină este alveola din zona Tinăud:

  • „Ar fi cazul sa renunțe la alveola aceea pentru că aproape săptămânal se întâmplă vreun accident!!”
  • „Aceași alveola în care acum două săptămâni murea cineva. Dar mulți idioți țin partea că e bună alveola”
  • „Să moară un senator, ministru sau deputat într-o astfel de alveolă și în 48 de ore sunt demolate în toată țara.,dar pină atunci…”
  • „Autorii morali pentru ce se întâmplă la alveolele astea sunt cel puțin puțin trei oameni!cel care le-a comandat ,cel care le-a proiectat, cel care le-a aprobat! Nu știu cînd cineva cu drept de decizie isi v-a da seama că aceste alveole nu folosesc nimănui! Ba mai mult fac doar rău și din păcate au luat vieți omenești”
  • „Încă o victimă a alveolei…criminali…”

2 thoughts on “Accident în Tinăud pe DN1 E60! Șoferii din zonă acuză: Alveola este de vină!

  1. Niculae Eugen spune:

    E adevărat, alveolele din multe locuri din țară nu-și au rostul, mai ales în Tinâud unde sînt plantate la fiecare 100 M, cu borduri tăioase și drepte, adevărate capcane ptr șoferi și mai ales anvelope. Nu înțeleg de ce nu sînt făcute cu borduri înclinate ca în toată EU, astfel să te atenționeze, nu să-ți distrugă cauciucurile și nu de puține ori să se întîmple accidente grave soldate și cu vieți omenești ! Cine poate fi vinovat de asta ? Șoferul bineînțeles, dar mare parte din vină revine celor care au proiectat și aprobat aceste obstacole fără să gîndească și consecințele, mai ales pe timp ploios, cețos, polei sau zăpadă ! Trebuia să vă gîndiți și la lucrul ăsta pînă să moară oameni ! O mare rușine poliției, primăriilor și drumarilor care au aprobat și construit aceste capcane ucigașe ptr cauciucuri și vieți omenești ! De fapt, ne mai miră ceva în RO unde plătim gropile din carosabil cu rovigneta, controale trafic cînd nu avem parcări suficiente, etc ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *