Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Horoscopul IUBIRII la Pești: Dragoste cu năbădăi tot anul! Luna MAI poate fi spectaculoasă pentru Pești!

Love horoscope in the circle

articol publicat în martie 15, 2021

Anul 2021 pare a fi un an mai puțin favorabil nativilor Pești la capitolul dragoste, din cauza influențelor lui Saturn care va provoca unele discuții, tensiuni, în relațiile de dragoste în care sunt implicații Peștii. Tot anul va trebui să vă confruntați cu urcușuri și coborâșuri în dragoste dacă sunteți născut în această zodie.

Lunile martie și aprilie mai puțin generoase pentru pești în amor, iar după, le sugerăm tuturor celor născuți în această perioadă să fie foarte atenți, mai răbdători cu partenerii lor.

O veste mai bună vine în mai 2021 de la influența planetei Jupiter care vă poate arăta că este momentul potrivit să luați o decizie mai fermă în privința unei căsătorii cu partenerul dumneavoastră, fiind destul de probabil ca și familia să vă susțină în acest demers. Dragostea voastră unul față de celălalt va crește în ultima parte a anului, adică în principal în perioada 15 septembrie – 20 noiembrie, dar disputele nu vor dispărea. Va trebui să rămâneți atent, mai ales între 2 iunie și 20 iulie. În caz contrar, atitudinea dumneavoastră încăpățânată poate duce la tensiune în cuplu. Conform previziunilor anuale privind dragostea și relațiile Peștilor, ultima lună a anului, adică începând cu 5 decembrie, va fi cel mai bun moment pentru viața lor amoroasă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *