Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

stiridecluj.ro: Comuna Sâncraiu a construit un bazin semi-olimpic din fonduri europene, care face de rușine Cluj-Napoca

articol publicat în martie 15, 2021

Publicația stiridecluj.ro a relatat astăzi despre noul bazin semi-olimpic din Sâncraiu, construit pe fonduri europene, care „face de rușine Cluj-Napoca”.

„La invitația directorului Școlii gimnaziale „Ady Endre” Sâncraiu, am participat azi (n.r. duminică) la ceremonia de inaugurare a bazinului semi-olimpic din comuna Sâncraiu, singurul bazin de înot din județ, care a fost construit într-o localitate din mediul rural. Piscina are o lungime de 25 de metri și o lățime de 10 metri, este dotată cu vestiare pentru bărbați, femei și persoane cu mobilitate redusă în conformitate cu standardele UE. Proiectul în valoare de aproape 750.000 de euro a fost implementat de consiliul local cu finanțare de la Consiliul Județean, din subvenții proprii și din fonduri guvernamentale.

L-am felicitat pe domnul primar pentru atenția acordată investițiilor care îmbunătățesc calitatea vieții oamenilor care locuiesc în Sâncraiu și care le permită elevilor, dar și celorlalți locuitori ai comunei să participe la activități sportive. În același timp, investiția va spori potențialul turistic al localitățiii, comuna Sâncraiu fiind un reper important pe harta turistică a zonei, vizitată de numeroși turiști, în special din străinătate, care sunt atrași de calitatea serviciilor oferite de pensiunile agroturistice cu specific local.

La eveniment au participat domnul vicepremier Kelemen Hunor, domnul vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj, Vakar Istvan, parlamentari clujeni, primari din zonă, elevi și cadre didactice” a anunțat pe o rețea de socializare inspectorul general școlar Cluj, Marinela Marc.

Cert este că „comuna Sâncraiu a construit un bazin semi-olimpic din fonduri europene, care face de rușine Cluj-Napoca. În municipiu, nicio școală nu deține un bazin de înot, cu excepția uneia private” au mai completat jurnaliștii de la stiridecluj.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *