Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un bărbat din Brad a fost prins de jandarmi în timp ce fura lemne din curtea Liceului Teoretic „Avram Iancu” din Brad

articol publicat în martie 15, 2021

Bărbatul a fost depistat în plină acțiune sâmbătă dimineața, în jurul orei 10:00, după ce patrula de jandarmi aflată în serviciu la Postul Jandarmi Montan Vața de Jos a fost sesizată telefonic despre faptul că un bărbat fură lemne din incinta Liceului Teoretic „Avram Iancu”, din municipiul Brad.

„Având în vedere cele sesizate, subofiţerii s-au deplasat la locul indicat, unde au identificat un cetățean din municipiul Brad care a pătruns fără drept în incinta unității de învățământ, de unde a sustras butucii folosiți de elevi în cadrul proiectului “clase verzi” demarat la începutul anului şcolar în contextul limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2. Jandarmii au întocmit, în acest caz, acte de sesizare privind fapta de furt, actele fiind înaintate organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Hunedoara, sublocotenent Cornel Herban.

Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru pătrundere fără drept în incinta unității de învățământ în conformitate cu prevederile Legii  61/1991 și pentru nepurtarea măștii de protecție în conformitate cu măsurile de limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *