Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Roșia Montană Marathon 2021

articol publicat în martie 16, 2021

Organizatorii Roșia Montană Marathon 2021 au anunțat alergătorii și iubitorii de natură, că au deschis ÎNSCRIERILE pentru competiția din 2021.

„Vă aşteptăm cu mic, cu mare pe 26 IUNIE 2021 la cea de-a VIII-a ediție a concursului nostru organizat în inima Apusenilor.

Aşa cum v-am obişnuit în ultimii 8 ani, am pregătit pentru voi trasee ce străbat unele dintre cele mai frumoase monumente naturale din Roşia Montană şi vecinătate – Piatra Corbului, Masivul Cârnic, Masivul Șulei, Tăul Mare sau Detunatele, precum și drumeții, vizită la Galeriile Romane, foc de tabără, întâlnire cu localnicii şi multă energie şi voie bună!

Roșia Montană este locul de trezire a conștiinței ecologice și a spiritului civic din România și una dintre comorile culturale, istorice și naturale ale sale.

Alătură-te în weekendul 25-27 Iunie 2021 sutelor de persoane care vin aici să se bucure de frumusețea naturii, de energia atât de specială a acestui loc, de patrimoniul cultural de renume mondial și de dragostea și căldura localnicilor!

Pentru înscrieri, intră aici: www.rosiamontanamarathon.ro/inscrieri/” au anunțat organizatorii maratonului.

Pentru mai multe detalii, CLICK AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *