Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Primarul din Ribița, Ioan Faur: Rușine unor cetățeni mizerabili care aruncă gunoaie (…) Vom da amenzi conform legii!

articol publicat în martie 18, 2021

Dur anunț al celor de la primăria Ribița însă adevărat în foarte mare măsură: mulți conaționali nu înțeleg că mizeria și gunoaiele nu dispar aruncându-le în râuri sau ascunzându-le în păduri.

„Rușine unor cetățeni mizerabili care aruncă gunoaie: pet-uri, găleți și pungi din plastic, haine, găini moarte, piei de oi, pungi cu c…. din wc, etc., deși beneficiază de pubele individuale, pubele stradale, saci pentru adunarea selectivă și plătesc pentru acest serviciu de colectare a gunoaielor.

În zilele de 17.02.2021 și 10.03.2021, beneficiarii de ajutor social și angajații primăriei au adunat 88 de saci (aproximativ 500 kg) cu gunoaie aruncate pe Valea Juncului și pâraiele aparținătoare, în apă și pe margine, de către unii dintre cetățenii satelor Crișan, Dumbrava De Jos, Dumbrava de Sus, oameni fără bun simț, dezordonați și mizerabili.
Aceeași situație este și pe Valea Ribiței, Valea Ribicioarei și Valea Uibăreștilor.

De ce ne îmbolnăvim uneori ?! Pentru că murdărim apa, terenurile înconjurătoare, poluăm aerul, deversăm dejecțiile animalelor și scurgerile de la wc-uri/baie în pânza freatică.

Am rugămintea la cetățenii gospodari, onești și cu bun-simț să ne anunțe când văd că se aruncă gunoaie în locuri nepermise.

Vom verifica, vom lua atitudine, vom da amenzi conform legii celor care vor fi depistați că aruncă gunoaie.
Apelez la cei care încă aruncă gunoiul în locuri nepermise să-și schimbe ”obiceiul” înțepenit în mintea lor și să colecteze gunoiul în pubelele personale și stradale existente în satul în care locuiesc.

Avem o comună modernă, cu multe investiții realizate, cu alte investiții importante în lucru, dar unii cetățeni ne creează o imagine urâtă prin aruncatul gunoaielor în locuri nepermise” a anunțat primarul din Ribița, Ioan Faur.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *