Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

FOTO și VIDEO de la locul accidentului – Un TIR, în pericol să se răstoarne în râul Arieș, de pe DN 75, în comuna Sălciua!

articol publicat în martie 19, 2021

Un accident rutier s-a produs astăzi, în jurul orei 15.00, pe DN 75, pe raza localității Brăzești din comuna Sălciua – Un TIR este în pericol să se răstoarne în râul Arieș, de pe DN 75, în comuna Sălciua!

UPDATE ora 15:30 – Victima încarcerată a fost salvată și predată echipajului medical, conștientă, suferind un traumatism toracic. Este vorba despre șoferul TIR-ului; celălalt pasager nu a suferit leziuni, fiind conștient!

Știre inițială: Un TIR care transporta două capuri tractor pe DN 75, în comuna Sălciua, a ieșit de pe carosabil și exista pericolul de a ajunge în râul Arieș. Accidentul rutier a avut loc, astăzi, în jurul orei 15.00, DN 75, pe raza localității Brăzești, comuna Sălciua.

Potrivit reprezentanților ISU Alba, pompierii militari din Câmpeni intervin pentru descarcearea unei persoane încarcerate în cabina autotrenului. De asemenea încă o persoană a mai fost implicată în accident.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *