Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Tiberiu Benea, strungar de-o viață, din Luncoiu de Jos: „La Tibi mereu găsești o rezolvare a problemei”

articol publicat în martie 19, 2021

Nu degeaba este Călin Dorin Dud primar în Luncoiu de Jos de ani buni. Pe lângă că s-a preocupat să atragă bani pentru comună, se pare că mai nou a început să scoată în evidență și luncoienii care fac mândrie comunității din Munții Metaliferi.

Ieri, Călin Dorin Dud i-a mulțumit strungarului de-o viață, Tiberiu Benea, pentru ajutorul dat oamenilor: „Arareori întâlnești bunătatea care nu așteaptă răsplată, omenie, integritate și simplitate, toate cumulate într-un singur om.

Domnul Tiberiu Benea, strungar de o viață, ne-a sprijinit într-o chestiune urgentă, ce nu suporta amânare, fără ezitări. La Tibi, cum îl cunosc prietenii, găsești o rezolvare a problemei, fie că este vorba de repararea unei mașini de cosit iarba, fie de recondiționarea unor piese pentru excavatoare.

De aceea, astăzi este despre muncă cinstită și simplă și despre importanța ei pentru comunitatea noastră. Despre omul harnic, dăruit, priceput în toate, a cărui iscusință se remarcă și rămâne o dovadă a lucrului “bine făcut”. Despre omul a cărui muncă este “mănușă de aur” și care merită prețuiri, recunoștință și mulțumire, înainte de toate, pentru că se deosebește în marea de persoane, ca fiind OM.

Vă mulțumim domnule Tibi Benea, din suflet pentru ajutorul pe care ni l-ați oferit fără să ezitați, pentru hărnicia și pentru faptul că ne dați tuturor o lecție de bunătate și civilitate”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *