Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Locuitorii din Crișcior sunt invitați să vină cu idei la Strategia de Dezvoltare Locală a Comunei

articol publicat în martie 21, 2021

Locuitorii din Crișcior sunt invitați să vină cu idei la Strategia de Dezvoltare Locală a Comunei, conform unui anunț recent realizat de oficialii primăriei.

Strategia de dezvoltare locală a Comunei reprezintă documentul de planificare prin care se realizează orientarea comunității pe termen lung (pentru o perioadă de cel puțin 7 ani) către competitivitate și valoare adăugată. Obiectivele strategiei vor fi în concordanță cu prioritățile de dezvoltare strategice la nivel regional, național și european. Rolul strategiei este inclusiv de a asigura un management mai bun în planificarea proiectelor și de a evita irosirea resurselor alocate acestora.

Strategia va fi realizată prin efortul participativ al administrației publice locale Crișcior, CETĂȚENII COMUNEI, mediul de afaceri, societatea civilă și instituțiile într-un cuvânt, tot ceea ce constituie comunitatea locală. Ea va oferi viziunea pentru dezvoltarea durabilă a Comunei Crișcior și drumul necesar pe care comunitatea trebuie să-l parcurgă pentru atingerea acesteia.

Considerăm că opinia dumneavoastră sprijină dezvoltarea locală. In acest sens va rugam sa completați chestionarul pe care îl găsiți in link-ul atașat au anunțat oficialii instituției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *