Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Ședință de lucru la Oradea, Ilie Bolojan – Ion Dumitrel, pe tema valorificării turismului din Apuseni

articol publicat în martie 22, 2021

Astăzi a fost organizată în Oradea o ședință de lucru între Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor și Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, pe tema valorificării turismului din Apuseni.

„Astăzi m-am întâlnit, la Oradea, cu Ilie Bolojan – Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, într-o şedinţă tehnică care a avut ca temă parteneriatul pentru dezvoltarea și valorificarea unei zone cu potențial turistic din Munții Apuseni. Discuţiile pe această temă au fost iniţiate la Câmpeni, în urmă cu două săptămâni, şi vizează proiecte de o importanţă deosebită pentru locuitorii din acest areal, distribuit pe teritoriul celor două judeţe” a anunțat Ion Dumitrel.

Gazdă la prima întâlnire de lucru dintre cele două județe, primarul din Câmpeni, Cristian Dan Pasca, a declarat că are încredere în cei doi președinți și că oricând va răspunde la solicitarea lor pe această temă: „Mă bucur că orașul Câmpeni a fost un punct principal în demararea acestui parteneriat de dezvoltare a zonei Munților Apuseni. Am încredere în domnii Ion Dumitrel și Ilie Bolojan că valorificarea potențialului acestui areal al Apusenilor va deveni realitate. Sunt doi oameni care au demonstrat că se țin de cuvânt iar ceea ce au promis s-a transformat în fapte. Le doresc mult succes și oricând au nevoie de ajutorul meu le stau cu drag la dispoziție”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *