Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Cristian Dan Pasca propune un parteneriat cu mediul de afaceri pentru dezvoltarea orașului Câmpeni

articol publicat în martie 25, 2021

Cristian Dan Pasca a anunțat astăzi că propune un parteneriat cu mediul de afaceri pentru dezvoltarea orașului Câmpeni, decizie luată în urma unei întâlniri la sediul primăriei cu oamenii de afaceri din Câmpeni.

„Soluția identificată a fost crearea unui ONG din care să facă parte autoritatea publică locală și cei mai importanți agenți economici din Câmpeni, în scopul stimulării și sprijinirii dezvoltării orașului.

Acest parteneriat apolitic va avea printre obiective:

  • Creșterea vizibilității și transformarea orașului într-o destinație turistică prin elaborarea planurilor integrate de dezvoltare turistică
  • Elaborarea unor politici și reglementări privind amenajarea turistică și încurajarea investitorilor care au sau doresc să amenajeze locuri de cazare prin promovarea locațiilor acestora
  • Dezvoltarea infrastructurii de oferte sportive și culturale
  • Identificarea de surse de finanțare pentru proiecte de mediu
  • Punerea în practică a Strategiei de Dezvoltare Urbană
  • Reabilitarea/modernizarea/extinderea spațiilor verzi din jurul blocurilor dar și multe alte proiecte care să constribuie la modernizarea Câmpeniului și implicit la o calitate a vieții mai bună pentru localnici.

Următorul pas va fi demararea procedurilor necesare pentru înființarea acestei asociații” a anunțat primarul din Câmpeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *