Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Dorin Sorin David a ieșit din adormire: Se va instaura dictatura primarului și PNL-ul se complace în această situație!

articol publicat în martie 25, 2021

Astăzi a fost un circ util în Consiliul Local, condiționarea legată de cererea cu privire la participarea la ședințele de Consiliul Local cu trei zile înainte fiind total inutilă.

Raul Matei a avut amendamente pertinente, a gândit bine ședința de Consiliu Local. Primarul Cazacu a răspuns atent, ușor zeflemitor, poate și în stilul brădenilor care votează politicienii mai incisivi (zicem și noi, nu avem date sociologice). Marea surpriză a ședinței a fost însă ieșirea din adormire a domnului Dorin Sorin David, care l-a contrat dur pe Florin Cazacu, ceea ce ne bucură că se mai democratizează ședințele de Consiliu Local.

Singura dezamăgire, rămâne PNL, cu consilierii adormiți de alianța cu PSD-ul și lipsiți de voce, fără personalitate politică. Florin Cazacu îi stăpânește bine și la cum taie cărțile, în 2024 va câștiga cu 60% alegerile, nu cu 50% ca în 2020.

Până atunci, de salutat micul circ din consiliul local, ce-i drept cam pe nimic dar democratic!

Aha și de ce titlul de mai sus? Păi în seara asta Dorin Sorin David își continuă tirul pe rețele de socializare: „Vedeți bine ce își dorește primarul, să ne facă să nu ne mai putem exprima, atât noi cât și cetățeanul. În contextul acesta se va instaura dictatura primarului și PNL-ul se complace în această situație. Grav, foarte grav!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *