Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

VIDEO din 1995 cu slujba de inaugurare a Biserici Penticostale ”Betel” din Huedin

articol publicat în martie 25, 2021

Apuseni Info vă prezintă astăzi patru videoclipuri cu inaugurarea bisericii Penticostale ”Betel” din Huedin din anul 1995, biserică fiind păstorită atunci de Miclea Cornel.

Filmul a fost urcat pe youtube de isaharus – o platformă de informare.

„Biserica “Betel” Huedin a fost inaugurată în anul 1995 iar numele i-a fost ales astfel, deoarece dorința noastră este ca oricine ne calcă pragul să simtă cu adevărat că aici este Casa lui Dumnezeu. 

Unul din scopurile noastre principale este acela de a sta la dispoziția tuturor celor care vor sa audă Cuvântul lui Dumnezeu, de a încuraja pe cel căzut, de a ne ruga pentru și împreună cu cei ce au nevoie de intervenția lui Dumnezeu în viața lor.

Pentru cei care vor să devină parte activă a bisericii noastre, vă anunțăm că venim cu o serie de opțiuni în care vă puteți implica, dând laudă Domnului: corul mixt, corul bărbătesc, grupul de tineri sau cel pentru copilași fiind dornici de a primi noi membri. Scopul acestor grupuri este de a-L onora prin cântare pe Cel care merită toată lauda în cer și pe pământ” se arată în descrierea bisericii.

sursă video: isaharus
sursă video: isaharus
sursă video: isaharus
sursă video: isaharus

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *