Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Proiectele de investiţii din Ştei, Finiș și Lazuri de Beius, supervizate şi susţinute de vicele lui Ilie Bolojan, Mircea Mălan

articol publicat în martie 26, 2021

Nu trece o săptămână ca cei de la Consiliul Judeţean Bihor să nu facă cel puţin 3-4 deplasări în teritoriu, cea mai recentă fiind a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Bihor, Mircea Mălan, care prezent în Ştei, Finiș și Lazuri de Beius s-a asigurat că proiectele de dezvoltare locală sunt implementate.

„În contact cu realitatea! Am ieșit din nou în teren pentru a discuta cu primarii și pentru a afla care sunt proiectele și problemele concrete ale comunităților județului nostru. Astăzi am fost în comunele Finiș și Lazuri de Beius, precum și în orașul Ștei.

În Lazuri de Beius, împreună cu primarul Adrian Bogoșel, am mers prin satele comunei la lucrările aflate în execuție, dar și la locurile unde urmează sa se realizeze diferite investiții.

În Ștei, împreună cu primarul Iulian Balaj și viceprimarul Marius Cioară am analizat punctual proiectele ce urmează a fi depuse spre finanțare cu fonduri europene sau guvernamentale și am ieșit în teren la mai multe proiecte aflate în derulare: reabilitarea zonei centrale a orașului, amenajarea zonei de agrement din jurul lacului din Ștei, bazinul de înot aflat în execuție, sala multifuncțională, lucrările de la Colegiul National ,,Avram Iancu”, platforma de deșeuri și Parcul Industrial.

Voi continua să fac vizite de acest fel de-a lungul mandatului, deoarece consider că este important să fiu în contact permanent cu realitatea din teren.Doamne ajută!” a anunţat Mircea Mălan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *