Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

De la Cluj vine lumina în Țara Moților, în Abrud: Primarul și viceprimarul din Abrud l-au vizitat pe Emil Boc!

articol publicat în martie 27, 2021

Emil Boc este unul dintre cei mai buni primari din România, cu realizări mai multe decât evidente. Primarul Albu Cristian Alexandru și viceprimarul Sergiu Simina din Abrud, prezenți la Cluj, nu au ratat ocazia să se întâlnească cu Emil Boc.

„Nu exista o reteta universala care sa iti garanteze succesul in administratie. Fiecare comunitate are propriile provocari si probleme. Sunt, totusi, persoane care au gasit cheia succesului in administratie, persoane cu viziune, cu solutii dintre cele mai bune care fac comunitatile pe care le administreaza sa infloreasca, pur si simplu.

Ne-am intalnit astazi cu o astfel de persoana, cu dnul Emil Boc, cu care am discutat despre cum dezvoltam o comunitate, cum sa accesam fonduri europene pentru asta, cum sa ne administram eficient orasul.

Cu indrumare, sfaturi bune si sprijin, cu implicarea noastra si dorinta pe care o avem sa facem Abrudul sa straluceasca ca odinioara, vom gasi si noi reteta de succes” au anunțat oficialii primăriei Abrud.

2 thoughts on “De la Cluj vine lumina în Țara Moților, în Abrud: Primarul și viceprimarul din Abrud l-au vizitat pe Emil Boc!

  1. Faceti un oras frumos Abrudul ca numa de voi bepinde aranjati casele fatadele caselor ce sunt un patrimonio al orsului abeto grija de liceul vechi faceti un hotel din el
    Ar mai fi dar ce e mai important e fatada Abrudului pentru ca cine intra in Abrud ramine uimpit de cum arata
    Facetil frumos obligati propietari sa si aranjeje fatadele daca nu pot ajutati voi si in timp va veti recupera pierdea Mult noroc

  2. Am fost stupefiata de cum arata fostul liceu pedagogic, liceu unde am studiat pentru a deveni dascalita….. este o capodopera a orasului Abrud, prin arhitectura si importanta, cum e posibil ca autoritatile sa-l lase intr-o astfel de degradare?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *