Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Petiție pentru anularea orei de intrat în casa/magazin

Recent a apărut o petiție publică cere Guvernului României anularea orei de intrat în casa/magazin.

„Deja de un an de zile avem restricții împotriva covid. Ora de intrat în casa este un abuz la adresa drepturilor omului. În același timp, modificarea orei de închidere a magazinelor de la 21 la 18 este absurda astfel încât tot același număr de oameni vor fi nevoiți sa meargă într-un interval mai scurt de timp, riscând sa intre într-un mediu aglomerat și sa ia covid mai ușor decât dacă intervalul ar fi pana la ora 21.

Sa luam în considerare și faptul ca ora se va da înapoi duminica 28 martie, astfel ca ora de închidere a magazinelor va fi fosta ora 17 iar ora de intrat în casa va fi fosta ora 19 (soarele este încă pe cer!).Trebuie sa luam în considerare și sănătatea psihica a oamenilor. De ce este greșit sa iesi din casa atata timp cât ai grija de tine și sănătatea celor din jur la o anumita ora?

Prin aceasta petiție doresc sa trag un semnal de alarma autorităților responsabile și sa subliniez ca nu toate acțiunile lor sunt corecte” a anunțat autorul petiție care a strâns deja peste 22.000 semnături.

Semnează AICI petiția

Loading

1 thought on “Petiție pentru anularea orei de intrat în casa/magazin

  1. Dorim sa se amane restrictiile acestea absurde cu inchiderea magazinelor si intrarea in casa la o anumita ora,avem locuri de munca,dorim libertate si dorim sa ne reluam vietile noastre de pana acum.LIBERTATEEEEE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *