Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Primăria Ribița: Luna aprilie este luna curățeniei. Fiecare gospodar își curăță terenul împrejmuitor al casei

Primăria Ribița îi încurajează pe locuitorii comunei că luna aprilie este luna curățeniei, în care, în mod normal, fiecare gospodar ar trebui să-și curețe terenul împrejmuitor al casei.

„1-30 aprilie – Luna curățeniei. În fiecare gospodărie, venirea primăverii este un prilej al activităților de curățenie, atât în curte cât și în grădină. Luna aprilie este luna curățeniei. Fiecare gospodar își curăță terenul împrejmuitor al casei.

Fie că vorbim de crengi uscate, vegetație, frunză și altele, sau de gunoaie provenite din diversele produse alimentare și nealimentare, acestea trebuie să ajungă, selectiv, în pubela de gunoi.

Fiecare cetățean are o pubelă pentru deșeurile menajere și în fiecare lună primește saci galbeni pentru reciclarea deșeurilor care conțin fracție uscată.

De asemenea, avem în fiecare sat, containere pentru colectarea selectivă. Cu toții ne dorim o comună frumoasă, cu multe realizări, însă este nevoie de implicare și stăruință din partea tuturor.

La finalul acestei campanii de curățenie, vom scoate în evidență gospodăriile cele mai curate și pe cei mai harnici gospodari” a anunțat primarul Faur Ioan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian