Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Primarul din Ponor, Petruț Bujor, a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu amânare!

După faptă și răsplată este o vorbă din popor. Primarul din Ponor, Petruț Bujor după ce a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției și după ce magistrații de la Curtea de Apel Alba Iulia au acceptat acordul, l-au condamnat pe Petruț Bujor la un an și șase luni de închisoare cu amânare.

Edilul în Ponor a ajuns să aibă probleme în justiție după ce a fost prins băut la volan.

În acordul de recunoaștere, se arată: „la data de 22.05.2020, în jurul orei 20:25, inculpatul Petruț Bujor, în vârstă de 57 ani, primar al comunei Ponor, jud. Alba, în timp ce conducea autoturismul de serviciu marca Dacia Duster pe DJ 107I, a fost depistat de către organele de poliție, iar, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat (ora 20:25), motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Aiud unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Din buletinul de analiză toxicologică alcoolemie nr. 2013/2014/A12/739/740 din 02.06.2020 întocmit de Serviciul Județean de Medicină Legală Alba, reiese că alcoolemia numitului Petruț Bujor a fost de 2,04 gr. ‰ la prima probă, ora 21:45 și respectiv, 1,79 gr. ‰ la cea de-a doua probă, ora 22:45, alcool pur în sânge”, se arată în motivarea instaței făcută publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian