Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Perla Țării Trascăului, Râmetea, din Munții Apuseni, are cea mai mare rată de infectare COVID-19 din România!

​Comuna Rîmetea din județul Alba are cea mai mare rată de infectare cu noul coronavirus din România. Incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 18 la mia de locuitori, motiv pentru care primarul a anunțat intrarea în carantină, pentru 14 zile, a localității.

„Informăm cetăţenii din zonele învecinate că situaţia epidemiologică la nivelul comunei Rimetea, jud. Alba s-a agravat brusc, incidenţa cazurilor de îmbolnăvire cu SARS-CoV-2 din ultimele 14 zile fiind de 18 persoane, adică 18 la 1000 de locuitori.

În consecinţă, începând cu data de 26 martie s-a instituit măsura de carantinare zonală pe o perioadă de 14 zile, respectiv până la data de 09.04.2021. Pentru revenirea cât mai rapidă la normalitate, la redeschiderea pensiunilor noastre renumite de ospitalitatea locuitorilor din comuna Rimetea, este nevoie acum de respectarea strictă a regulilor de carantinare. De aceea, rugăm turiştii noştri fideli să revină la poalele Pietrei Secuiului (Colţii Trascăului) după ridicarea restricţiilor impuse de autorităţile abilitate. Vă mulţumim pentru înţelegere!” a informat primarul din Râmetea, Deâk-Szekely Szilârd Levente.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *