Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Luați-vă popcorn! La Brad este o seară de JIHAD politic, evident fără finalizare… Vă dați seama cum râd la ora asta cei doi Florin din primărie?

articol publicat în aprilie 1, 2021

Primarul și vicele la ora asta sigur fac schimburi pe whatsapp cu telenovela de pe grupul din Brad. Este JIHAD pe față, evident.

În ultimele zile, un val de ură s-a pornit împotriva lui Raul Matei (apropo, chiar ne mirăm că până la ora asta, părerologul de serviciu Voicu Ienci tace). Booon nu intrăm în detaliile circului de astăzi, cu acuzații de tot felul dar seara este splendidă, cu șarje incredibile!

Un cetățean din Brad scrie așa: „Am un deosebit respect pentru cei care vor să facă ceva pentru Brad (Florin Nutea, Dorin Sorin David, Raul Florin Matei), chiar dacă fac parte din partide diferite și au opinii diferite. Deși cred că e greu dar o alianță între ei lăsând la o parte divergențele ar face mult bine orașului. Faceți asta pentru locuitori, pentru oraș chiar dacă faceți parte din diferite partide. Uniți sunteți cei mai puternici”.

Săracul cetățean nu a știut însă ce urgie trezește acum în pragul nopții! Vă punem imaginiliiii fraților, fără număr:

Florin Nuțea, proaspăt susținător sau membru al AUR este noutatea serii. Lovește bine, scurt, la ficat, metaforic, evident, chiar dacă cu un scris ușor cariat. E simpatic, îl vom urmări.

No, fraților, noi vă propunem un k1 în Brad, o luptă cinstită de idei, iar primul în ring să intre șeful urbei, dl. primar Florin Cazacu, cel mai bun, Rocky Balboa din Țara Zarandului (supi pe noi după ultima ședință à la Phenian), versus Matei și Nuțea la un loc, mai ales dacă la ceas de seară își trimit bezele pe rețelele de socializare iar dl. Florin Oprișa, în virtutea eleganței domniei sale, să-i țină prosopul lui Florin Cazacu.

Arbitru poate fi Dorin Sorin David dacă, evident, rămâne ieșit din adormire. În seara asta fu treaz!

UPDATE: După ce Dorin Sorin David a ieșit din adormire, a ieșit și Voicu Ienci: „Faptul ca pe Raul Matei il lasa nervii ma face sa cred ca miza scandalului ultimelor 48 de ore devine serioasa. Daca o acuza lansata zilele trecute il aduce pe Raul Matei in stari de fibrilatie numai bune de luat pastile, inseamna ca e posibila existenta unor dovezi ce vor duce la rezultate neasteptate.

Cazacu, Gligor, Florin Oprisa, Dorin David au fost acuzati de coruperea alegatorilor pe retelele de socializare, dar nu au avut reactii atat de disproportionate.

La randul meu, saptamanile trecute, am fost atacat de pe conturi neasumate cu minciuni si invective la adresa familiei mele. Nu am de ce sa ma agit, pana la urma asta inseamna asumarea expunerii publice.

Pe de alta parte, interesul aflarii adevarului e legitim. E bine, insa sa avem toate datele, iar ele sa fie stabilite de institutiile abilitate. Mai e mult pana departe, mai e putin pana aproape”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *