Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un câine adoptat de numai patru zile a fost împușcat în curtea unei cabane din Săcel, comuna Băișoara

articol publicat în aprilie 1, 2021

Un câine adoptat de numai patru zile a fost împușcat de cineva în curtea unei cabane din Săcel, comuna Băișoara, a anunțat în această seară stiridecluj.ro

„IMPUSCAT! Prima poza un câine fericit care aștepta o familie să-l iubească, și i-am găsit o familie bună, care din păcate a avut ceva oameni în zona care l-au împușcat CHIAR la ei în curte de multe ori… SPER SA FACA CEVA POLITIA”, se arată în tragicul anunț.

„Am sunat la 112 cand l-am gasit in curte, iar la fața locului au sosit de la criminalistică, de la arme si muniții, șeful de post din comuna respectiva, împreună cu medicul veterinar. Cainele a fost dus la USAMV CLUJ pentru autopsie și pentru a determina cu ce arma a fost împușcat si ce calibru.

Așteptăm rezultatul de la autopsie ca să putem formula plângere penală împotriva acestui criminal pe care nu îl pot numi altcumva. Nu stim cine a tras cu arma si cine are arma in sat. Așteptăm rezultatele anchetei”, a scris Sebi, proprietarul câinelui.

Se pare că Oscar a avea 12 plăgi împușcate.

4 thoughts on “Un câine adoptat de numai patru zile a fost împușcat în curtea unei cabane din Săcel, comuna Băișoara

  1. Stefania spune:

    Din pacate ma indoiesc ca Politia animalelor isi va face treaba cum trebuie. Un alt departament infiintat pentru ca unul si altul sa aiba mii de euro salariu pe luna la stat! Peste o saptamana uitam si cu asta ne facem ca lucram, luna trece si miile de euro vin.

  2. Bestii cu cap de om. Eu le-aș 20 de ani pușcărie și le-aș scoate ochii..

  3. Acesti indivizi impuşcă ce vor si când vor….pentru ca nu le este frică de nimic! Vestul salbatic! Trist!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *