Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Cupru Min Abrud cumpără o autospecială pentru prepararea amestecului exploziv și o instalație de foraj

Societatea Cupru Min S.A. a organizat o licitație deschisă pentru achiziția unei autospeciale pentru prepararea amestecului exploziv.

Caietul de sarcini este disponibil gratuit de la serviciul achiziții, în baza unei solicitări scrise care va cuprinde toate datele de identificare fiscală și de contact ale operatorului economic interesat, potrivit unui anunț al companiei. Deschiderea plicurilor va avea loc în data de 8 aprilie 2021, ora 14.00.

Ofertele trebuie depuse în limba română, în plic închis. Criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. De asemenea, compania mai cumpără o instalație de foraj rotopercutant.

Cupru Min SA Abrud este o companie aflată în subordinea Ministerului Economiei, având 550 de angajaţi, iar ca obiect de activitate exploatarea şi valorificarea în forme specifice, conform legii române, a resurselor şi rezervelor de minereu de cupru din zăcământul Roşia Poieni. Pe piaţa internă este cel mai mare producător de concentrat de cupru, deţinând aproximativ 60% din rezerva de cupru a României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EnglishHungarianRomanian