Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

La două luni de la episodul „Piatra Craiului” Clanul Sportivilor și Bombardierii lui Neguș s-au împăcat! Împreună sunt mai tari ca oțelul!

La două luni de la episodul „Piatra Craiului” când Markovics a plecat din Oradea via Cluj spre București cu 120 de prieteni și a fost oprit de mascați și de poliție în Piatra Craiului, pe DN1 E60, după ce între Clanul Sportivilor și Bombardierii lui Neguș de la Oradea s-au dat mai multe schimburi de replici dure video pe rețele de socializare, Clanul Sportivilor și Bombardierii lui Neguș s-au împăcat la necaz.

Nașul lui Romi Neguș, liderul Clanului Sportivilor, Mircea Nebunul i-a dedicat printr-un artist o melodie de jale lui Neguș și familiei, după ce nepotul lui Romi Neguș, Darius Markovics, a decedat recent.

În 31 martie, Darius Markovics, un tânăr de doar 23 de ani, a fost înmormântat la Cimitirul Municipal din Oradea, fiind condus pe ultimul drum de sute de persoane.

Refacerea alianței dintre cei doi a provocat deja un cutremur în lumea interlopă: Împreună, Mircea Nebunu și Romi Neguș sunt mai tari ca oțelul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian