Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Liceul Teoretic “Avram Iancu” Brad implementează proiectul “Through museum walls into digital world”

articol publicat în aprilie 6, 2021

Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Brad respiră aer de primăvară și la propriu și la figurat, cu un nou executiv dispus la efort și seriozitate, dornic să readucă instituția de învățământ în topul național, acolo unde de altfel îi este locul iar comunicarea proiectelor în care este implicat liceul este primul pas.

Începând cu anul școlar 2020-2021, Liceul Teoretic “Avram Iancu” implementează parteneriatul strategic Erasmus+ KA2 “Through museum walls into digital world” Proiectul își propune să-i încurajeze pe liceeni să descopere și să redescopere lumea fascinantă a muzeelor și reunește parteneri din Republica Cehă, Polonia, Spania și Turcia.

Proiectul a fost depus în perioada fostului director, Ovidiu Suciu – Proiecte de parteneriat strategic în domeniul educație şcolară – proiecte de schimb interşcolar KA229 – runda 24.03.2020 (termen prelungit până pe 23.04.2020).

Proiectele de parteneriat strategic în domeniul educatie școlara îşi propun să sprijine dezvoltarea, transferul şi/sau implementarea de practici inovatoare, precum şi implementarea de iniţiative comune cu scopul promovării, cooperării, ȋnvăţării reciproce (peer learning) şi schimbului de experienţă la nivel european.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *