Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Redescoperim strălucirea aurului printre noroaie, cu gondola prin Țărățel

articol publicat în aprilie 7, 2021

2021. Uniunea Europeană (cică), țară membră NATO, legendara zonă a Țării Moților, municipiul Brad, fala aurului național și european. Un an interesant, în care unii ar spune că este un an greu, al pandemiei, alții, că-i un an fără campanii electorale, însă noi am spune că este anul unei mari inaugurări în plan turistic: Inaugurarea sistemului de bălți din Țărățel (să vedem ce firma va câștiga licitația pentru gondole – achiziție directă, logic), ce mai, o mică Veneție importată în inima Apusenilor.

De râs dar mai degrabă de plâns, un cititor ne-a trimis două fraze, pe care vi le redăm integral și mai multe poze: „De treizeci de ani suntem mințiți de unii și de alții care cerșesc voturi. O dată ajunși acolo sus, dacă aduc două lopeți cu pietriș pe an, din banii noștri, ai brădenilor, le trec la bife ca și realizări.

Realitatea sumbră este următoarea: Drumurile din Țărățel mustesc a noroaie și a sărăcie, nu sărăcia oamenilor, ci sărăcia bunul simț a celor care își bat joc de toată comunitatea noastră de la Țărățel”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *