Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Fostul Prefect al Clujului, către ministrul sănătății: De ce nu ați decis transformarea din timp a altor spitale în spitale COVID?

articol publicat în aprilie 10, 2021

Spitalul Foișor din Capitală, unul specializat pe ortopedie, va deveni spital Covid-19. Nimic grav la prima vedere, doar că evacuarea pacienților a devenit un fiasco, cu bolnavi scoși noaptea pe targă, în cărucioare, iar unii evacuați chiar în portbagajul mașinii, precum în țări din Africa. Apoi, haosul a devenit cuvântul cheie, când la fața locului au ajuns protestatari adepți ai teoriei conspirației, care au provocat incidente. De ce s-a făcut evacuarea noaptea și în acest mod? Secretarul de Stat, Raed Arafat explică că ordinul de evacuare s-a dat de dimineață, că au fost prezenți pentru transferul pacienților, dar că managerul spitalului și anumite cadre medicale s-au opus și a fost nevoie de explicații suplimentare care au întârziat transferul. În schimb, managerul spitalului în contrazice pe Raed Arafat și spune că ordinul de evacuare a venit în jurul orei 15.00.

Fostul Prefect al Clujului, Ioan Aurel Cherecheș, a comentat scenele incredibile de la Spitalul Foișor, mai exact modul în care a decurs evacuarea pacienților: „Prostie sau poate rea voința… Ministerul sănătății a fost luat prin surprindere de creșterea numărului de pacienți de la ATI? Într-adevăr nu vedeau faptul că zilnic numărul paturilor libere scade… Au observat doar când nu mai există niciun pat?

Ținând cont de faptul ca evoluția numărului de pacienți și numărul locurilor disponibile sunt cunoscute, de ce nu au decis transformarea din timp a altor spitale în spitale COVID? Halal conducere a Ministerului (mai corect misterul) Sănătății! S-a ajuns la evacuarea de îndată a pacienților recent operați… aceasta este viziunea de dreapta? Rușine guvernanților!” a comentat Cherecheș.

Avocatul Gheorghe Piperea a izbucnit la rându-i pe o rețea de socializare, după imaginile incredibile de la Spitalul Foișor: „Arafat și Voiculescu vă vor binele. Vă evacuează cu forța din spital și vă trimit acasă, noaptea, după ce intră în vigoare interdicția de circulație, chiar dacă sunteți operați de oase rupte și încă sub efectul anesteziei. E pentru siguranța voastră și pentru confortul de acasă, unde tre’ să stați închiși de la 8 (în curând, de la 6, ca în Franța).

Plătiți în continuare CASS și taxe și impozite. Finanțați în continuare acest basm tehnocrat și această snoavă prostocratică – e pentru protecția voastră de cifră din turmă. Aveți în continuare încredere în autorități, că sunt acolo ca să vă protejeze, pentru siguranța familiei și neamului vostru, luați-vă numai după știrile oficiale (mai ales postările pe feisbuc ale lui Arafat și Voiculescu), alea care nu sunt măsluite și nici falsificate, cultivați în continuare frica, singura care păzește eficient pepenii. Și turma.

Și, mai ales, nu cumva să faceți procese de malpraxis, nici să nu vă gândiți să dați nicio statuie pandemică în judecată pentru demență senilă în funcții publice ori pentru impostură cauzatoare de dezastre umanitare. Mai ales, să nu vă vină ideea creață să cereți în stradă schimbarea acestui guvern și împușcărierea comandantului acțiunii. Căci cine alții ar putea să lupte atât de eficient contra drepturilor și libertăților voastre și cine ar putea să facă mai frumos din colonia România preș la picioarele Big Pharma și Big Tech? Fără acești minunați saltimbanci, viața ar putea redeveni normală – și cine v-a spus că aveți dreptul la așa ceva?

Vom merge neabătuți către abis, pe mâna sigură, de felceri și șamani, a acestor demenți mesianici”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *