Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(OPINIE) Voicu Ienci: USR PLUS minte cum respira

articol publicat în septembrie 25, 2021

Nu mi-a placut niciodata Firea, mi s-a parut intruparea a ceea ce poate da PSD mai rau -aroganta si tupeu, agresivitate si ridicol, ipocrizie si minciuna.

Din pacate, am ajuns sa traiesc vremuri in care un grup de fanatici rinocerizati, de impostori deliranti in constiinta misiunii lor, mint cu maxima nonsalanta, fara teama de minimul ridicol la care se expun atunci cand adevarul este foarte usor de gasit si de scos la iveala.

Incercand sa explice balbaiala evacuarii Spitalului de ortopedie si traumatologie Foisor, unitate medicala de elita a tarii, organizatia USR PLUS Bucuresti si viceprimarul de la Primaria generala cocotat in functie de aceasta, prin comunicate si declaratii publice date zilele acestea, au incercat sa insinueze ca managerul spitalului, prof.dr. Ioan Cristian Stoica ar fi unul dintre politrucii fostului primar -Gabriela Firea, pus in functie de aceasta.

O scurta privire asupra CV-ului domnului profesor lamureste pe deplin lucrurile si demonteaza minciuna rostogolita pe linie de partid, prin trompetele de presa si idiotii utili de serviciu in online.

Prof.dr. Ian Cristian Stoica este manager al spitalului Foisor din 1997, mandatul dumnealui coincizand cu perioada de dezvoltare si afirmare a spitalului ca unitate de elita in chirurgia ortopedica si in traumatologie.

Da, domnul prof.dr. Ioan Cristian Stoica s-a opus transformarii Foisorului in spital covid, a facut ceea ce orice om normal la cap ar fi facut, si-a aparat munca de o viata, a incercat sa previna distrugerea a ceva construit in zeci de ani, facut temeinic, cu efort si daruire.

USR PLUS a facut ceea ce a stiut mai bine: si-a batut joc de o viata de munca distrugand un centru de elita al chirurgiei si terfelind onoarea unui om.

Avem de a face cu un gest marsav, cu o atitudine mizerabila a unui partid aflat la guvernare si care minte asa cum respira.

Asa cum virusul zilelor acestea dezvolta tulpini mai diabolice in puterea si agresivitatea lor, sistemul politic virusat al acestei tari a dezvoltat tulpina ultima si mortala a minciunii, incompetentei, imposturii si fanatismului gratuit -USR PLUS. Adevaratii bolnavi de azi sunt sarmanii cu duhul, care cred si se alimenteaza de la minciuna „oamenilor noi in politica”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *