Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

RAMBO de ALEȘD: Un bărbat de 34 de ani din Aleșd a DISTRUS parbrizul unei MAȘINI de POLIȚIE! Ce a pățit tânărul?

sursă foto: newslaert.ro

Sâmbătă, 10 aprilie a.c., în jurul orei 22.06, polițiștii din cadrul Poliției orașului Aleșd au depistat în fragrant delict un bărbat de 34 de ani, din Aleșd, în timp ce încerca să distrugă, cu un corp contondent, din lemn, parbrizul unei autospeciale de poliție, parcată regulamentar, într-o parcare amenajată de pe raza localității Aleșd.

Totodată, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii aleșdeni îl bănuiesc pe acesta că, în noaptea de 9 spre 10 aprilie a.c., ar fi distrus, cu ajutorul unui bolovan, parbrizul unei alte autospeciale de poliție, care fusese lăsată parcată regulamentar, la sediul unității de poliție din Aleșd.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii din Aleșd l-au reținut pe bărbatul de 34 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Luni, 12 aprilie a.c., cel în cauză va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleșd, în vederea dispunerii de măsuri față de acesta.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Aleșd continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, sub aspectul săvârșirii infractiunilor de distrugere și tentativă la infracțiunea de distrugere și pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian