Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Mihail David, președintele PLUS Alba a fost numit vicepreședinte al Gărzii Naționale de Mediu

articol publicat în aprilie 14, 2021

Mihail David, președintele partidului PLUS, filiala Alba, a fost numit comisar general adjunct, cu rang de subsecretar de stat, al Gărzii Naționale de Mediu. Decizia a fost publicată luni, 12 aprilie, în Monitorul Oficial.

„Având în vedere propunerea ministrului mediului, apelor și pădurilor formulată prin Adresa nr. 30.125/BT din 8 aprilie 2021, înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 20/8.388/THG din 8 aprilie 2021, în temeiul art. 29 și al art. 31 lit. e) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, precum și al art. 9 alin. (2) din Hotărârea Guvernului nr. 1.005/2012 privind organizarea și funcționarea Gărzii Naționale de Mediu, cu modificările și completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul David Mihail se numește în funcția de comisar general adjunct, cu rang de subsecretar de stat, al Gărzii Naționale de Mediu”, arată decizia nr. 277 din 12 aprilie 2021.

Cine este Mihail David?

Mihail David e licențiat în domeniul Transportului de Marfă și Logistică. După studiile universitare absolvite în Germania, s-a întors în România și a fondat o companie de transporturi de marfă, apoi a devenit membru al Clubului Leo Alba Iulia.

În august 2017 a devenit voluntar al Platformei România 100 și a activat în echipele-nucleu ale Comunităților tematice de Economie, Antreprenoriat și Relații Externe, iar în ianuarie 2018 a fondat în calitate de moderator, împreună cu nouă alte persoane, prima Comunitate locală a Platformei Ro100 la Alba Iulia.

În ianuarie 2019 a devenit membru PLUS, implicându-se în departamentul de Recrutare și a sprijinit ca secund echipa de alegeri europarlamentare, iar în iulie 2019 a fost ales președinte al filialei PLUS Alba.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *