Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Percheziții și rețineri în Brad după ce mai mulți brădeni au fost păcăliți de o escrocherie tip CARITAS

articol publicat în aprilie 14, 2021

Ieri dimineață, polițiștii hunedoreni au efectuat mai multe percheziții într-un caz de escrocherie în care au căzut pradă sute de brădeni și de locuitori ai Țării Zarandului – joc de tip CARITAS.

Nume sonore, de oameni de afaceri din Brad au fost implicate în acest scandal de tip CARITAS, nume pe care Apuseni Info le va publica după ce procuratura va avea un punct de vedere oficial.

„Se cereau 2.000 de lei și apoi se scoteau 8.000 de lei și tot așa mai departe. Oameni grei din Brad au jucat în această horă de tip CARITAS” a precizat o sursă judiciară pentru Apuseni Info.

UPDATE: Escrocheria era acoperită prin acte de donație

8 thoughts on “Percheziții și rețineri în Brad după ce mai mulți brădeni au fost păcăliți de o escrocherie tip CARITAS

 1. Au „jucat” numele bogate din Brad, și-au luat banii apoi au lăsat la urmă plebeii, fraierii !

 2. Se știa că odată se va termina.
  Sunt mai mult vinovați pentru propagandă și jocul murdar.
  Trebuie cercetat și primarul de la Bucureștiul Bradului și soția lui care lucrează la Finanțe Brad.
  Normal că au,, jucat ” nume mari… Dar câștigurile cele mai mari și multe la număr sunt încasate de PRIMAR,SOȚIA ȘI FIICA… Iar pe urmă proști

 3. Chiar unii nu și,au dat seama că în ce se bagă ?, dar asta,i lăcomia avem atîtea exemple de astfel de “scheme “de cîștig fără muncă n,au decît sä plătească vinovații.

 4. MIHAELA -SEȘURI - spune:

  E josnic pentru un PRIMAR și SOȚIA lui să își bată joc in așa mod de săteni și consăteni lui!
  Domnule primar MIRCEA GHILEAN PRIMAR BUCUREȘCI BRADULUI ȘI AL ȘESURILOR și soția CRISTINA GHILEAN – finanțe Brad.jud Hunedoara.
  Cum se poate???… FINANȚELE BRAD-ANAFUL BRAD să aibă asemenea angajată în persoana
  -CRISTINA GHILEAN – care înșeală oamenii???
  Voi trebuie să inapoiați banii celor care atunci in gura mare le-ați strigat in magazinul alimentar din Seșuri ați aruncat “bomba,,cu și despre banii dându-vă exemplu pe voi,familia voastră că ați primit banii și că merge treaba…pentru că la voi au intrat cei mai mulți bani.
  Voi ați înșelat sătenii,cei apropiați vouă,prietenii apoi pe câte unul din sat care au avut încredere în voi.
  Rușine să vă fie.Ați crezut că vă îmbogățiți de pe urma celor pe care i-ați păcălit.

  1. Primarul din Bucureșci precis ca nu e vinovat. Nu are nimeni dovezi ca ar fi jucat. E ceva politic împotriva lui. Le e ciuda celor cu care a candidat la primărie…. Invidioși ca nu au câștigat ei… Vor sa îl înfunde pe nedrept… Primarul di Bucureșci e om gospodar…. A ajutat satul…. Nesimțiții au ce au cu el… Nu a luat nimic nici de aicia. Și soția lui e nevinovata…

 5. Mihaela Sesuri spune:

  Cei care au scris acel comentariu pe numele de Mihaela din Sesuri,au facut-o din răutate pt a face rau familiei Ghilean.
  Eu sunt Mihaela si nu am scris nici un comentariu legat de Primarul nostru Ghilean si de nevasta dansului cate sunt o familie deosebita, toata stima si respectul pt primarul comunei noastre.Le mulțumesc acelor persoane fără bun simț și de nivelul inferior care au vorbit de rau in numele meu .Dumnezeu sa va răsplătească fata cea josnica nesimtitilor.Desigur acele persoane insidioase pe domnul primar au făcut acest lucru deoarece nu au ajuns acolo unde si-au dorit din fericire!

 6. Da, este gospodar pentru ograda lui, dar nu pentru comuna Bucureșci. În urma lui după 2 mandate de viceprimar și după 3 de primar, nu a rămas mare lucru. În afară de câteva străduțe asfaltate și un drum comunal vai de mama lui, de nu poți să mergi cu mașina mai mult de 30 km/h, nu a lăsat mare lucru în urma lui. Toate mandatele le1a luat pe mita dată oamenilor fără carte, și a prostit oamenii cu una alta. Exact ca în toate satele sărace din România. Mituiții l-au votat și uite așa a ieșit iar primar. Leafa e leafă, mandatul e mandat, și uite așa se adună bani la pensie și altele.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *