Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un brădean a fost trimis în judecată după ce a violat o fată de 11 ani!

articol publicat în aprilie 15, 2021

Un brădean a fost trimis în judecată pentru abuzarea sexuală a unei fete în vârstă de 11 ani, agresiunile, în mai multe rânduri având loc într-o baracă din vecinătatea blocului unde victima locuia.

În 16 noiembrie 2019, bărbatul şi victima lui au fost surprinşi dezbrăcaţi, întreţinând relaţii sexuale, în baracă de către soţia acestuia. Femeia a alungat-o pe copilă din baracă şi, mai târziu, le-a relatat părinţilor fetei cele petrecute. Fata de 11 ani fusese dată în plasament unei familii din municipiul Brad, iar agresorul locuia împreună cu soţia sa în vecinătate, într-o baracă improvizată în spatele blocului.

Potrivit declaraţiei tatălui fetei, familia suspectului i-a oferit suma de 10.000 de lei, pentru a nu se duce la poliţie să reclame agresiunea sexuală: „Audiată, victima a declarat că a întreţinut în mai multe rânduri, relaţii sexuale cu vecinul ei, începând din iarna anului 2018 şi de fiecare dată în baraca din spatele blocului în care locuiesc cei doi. Ultima dată a fost în data de 16 noiembrie 2019. Atunci, minora a fost ameninţată cu un cuţit de către suspect, anterior acesta spunându-i doar să nu spună nimănui ce s-a petrecut, că în caz contrar va ajunge la centrul de plasament”, se arată în dosar, conform adevarul.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *