Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un elicopter SMURD a fost solicitat la Arieșeni pentru un tânăr de 17 ani aflat în stop cardiorespirator!

articol publicat în aprilie 16, 2021

Un elicopter SMURD a fost solicitat în această dimineatața, la Arieșeni, județul Alba, Munții Apuseni, pentru a prelua un tânăr de 17 ani, aflat în stop cardiorespirator. 

Potrivit ISU Alba, echipajul SMURD aparținând Stației de Pompieri Câmpeni intervine în localitatea Arieșeni pentru acordare prim ajutor medical unui tânăr în vârstă de 17 ani aflat în stop-cardiorespirator.

În aceste momente se efectuează manevre de resuscitare.

 (UPDATE) Inspectoratul General de Aviație al MAI face următoarele precizări: „În urma solicitării dispeceratului 112, elicopterul SMURD de la Arad a fost alertat să execute o misiune de salvare, desfășurată contra cronometru, pentru salvarea vieții unui băiat în vârstă de 17 ani care a suferit un stop cardiorespirator, aflat în localitatea Arieșeni, județul Alba. Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile din zona localității Arieșeni, care nu permiteau aterizarea/decolarea în condiții de siguranță, comandantul de echipaj a luat, conform procedurilor, decizia de a ateriza în zona localității Băița, județul Alba”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *