Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Gelu Topan: Nu vom face nicio concesie celor care depozitează gunoaie în păduri, pe marginea drumurilor sau pe malurile apelor

articol publicat în aprilie 17, 2021

Primarul din Gilău alături de mai mulți voluntari a participat la o acțiune de curățenie a Someșului, frumosul râu care izvorăște din Apuseni și care tranzitează și comuna poartă de intrare în lanțul muntos.

„Vecinii noștri din zona Gater au fost harnici astăzi, au strâns deșeurile de pe malul Someșului. Le-am dat o mână de ajutor și noi, cei din Primărie. S-au adunat peste 10 metri cubi de gunoaie, preluați de mașina de la Quatro Eco Salub. I-am felicitat pe toți participanții la acțiune, suntem mândri de conștiința lor civică” a anunțat Topan.

Primarul din Gilău, Gelu Topan, mai spune că cei care aruncă deșeuri riscă amenzi și chiar confiscarea mașinilor: „Știm cu toții că deșeurile aruncate la voia întâmplării sunt o agresiune la adresa mediului, o amenințare pentru sănătatea noastră. De aceea, am solicitat Poliției Locale să fie intransigentă. Persoanele care vor fi depistate că aruncă gunoaie în rampe clandestine vor fi amendate, iar legea permite inclusiv confiscarea vehiculului cu care se transportă deșeurile. Nu vom face nicio concesie celor care depozitează gunoaie în păduri, pe câmpuri, pe marginea drumurilor sau pe malurile apelor.

Sfatul meu este ca, indiferent ce deșeuri aveți, să sunați la Quatro Eco Salub pentru a veni să le ridice”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *