Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un Elicopter SMURD a fost solicitat pentru salvarea unui băiat de 16 ani accidentat pe părtia Vărtop

articol publicat în aprilie 17, 2021

Un elicopter SMURD a fost solicitat de urgență, sâmbătă seară, pentru salvarea unui tânăr de 16 ani accidentat pe pârtia Vârtop de un prieten care se dădea cu placa.

„În urmă cu puțin timp, echipajul elicopterului SMURD nr. 342, aflat în serviciu la Jibou, a executat o misiune primară, pentru salvarea unui bărbat accidentat pe pârtia Vârtop, județul Bihor, care a suferit un politraumatism.

„Victima este suspectă de fractură cervicală. Îşi mişca membrele, dar avea dureri foarte mari”, a declarat Pinter, sâmbătă seară, pentru ebihoreanul.ro

Între timp și Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I. a venit cu o poziție oficială: „În urmă cu puțin timp, echipajul elicopterului SMURD nr. 342, aflat în serviciu la Jibou, a executat o misiune primară, pentru salvarea unui bărbat accidentat pe părtia Vărtop, județul Bihor, care a suferit un politraumatism.

Personalul Salvamont Salvaspeo Bihor a fost primul intervenient la locul incidentului, acordându-i bărbatului primul ajutor necesar, până la sosirea echipei medicale a elicopterului.

Bărbatul a fost stabilizat, preluat de elicopter și transportat de urgență la o unitate spitalicească din municipiul Oradea”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *