Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Bărbatul din Tinca și-a ucis soția, mamă a 9 copii, pentru că nu a vrut să facă sex cu el și din cauza geloziei!

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au făcut publice, luni, primele informaţii oficiale cu privire la crima din Tinca, în care se pare că bărbatul și-a ucis soția, mamă a nouă copii, pe fondul geloziei şi a faptului că femeia a refuzat să facă sex cu el.

„Din mijloacele de probă administrate în cauză a rezultat că în seara zilei de 14.04.2021, în timp ce se afla în locuinţa sa din comuna Tinca, judeţul Bihor, inculpatul F. A, în vârstă de 67 ani, pe fondul geloziei şi a refuzului soţiei F, M., în vârstă de 57 ani, de a întreţine relaţii intime, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu o bucată de lemn în zona capului, a gâtului şi a toracelui, cauzându-i mai multe leziuni care au dus la decesul victimei. Ulterior, F. A. a transportat victima şi a îngropat-o pe malul stâng al Crişului Negru în extravilanul localităţii Tinca, în zona denumită popular ‘Râturi'”, se arată în comunicatul transmis de Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au dispus, duminică, în 18 aprilie, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, inculpatul fiind reţinut pe o durată de 24 ore.

Procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului, la finalul dezbaterilor judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian