Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Polițiștii au ridicat mai multe „haine de marcă” din Câmpeni, susceptibile a fi contrafăcute! A fost întocmit dosar penal!

Polițiștii de investigare a criminalității economice au ridicat articole vestimentare, în valoare de peste 6.000 de lei, susceptibile a fi contrafăcute, de la o societate comercială din Câmpeni unde erau expuse, pentru vânzare. A fost întocmit dosar penal. 

Cu ocazia unui control efectuat vineri, 16 aprilie 2021, la o societate comercială din Câmpeni, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au identificat 113 articole de îmbrăcăminte care poartă însemnele unor mărci celebre, în legătură cu care reprezentantul societății comerciale nu a prezentat documente de provenienţă şi nici documente privind autenticitatea sau originalitatea produselor, existând suspiciunea că sunt contrafăcute.

Față de reprezentantul societății comerciale controlate, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs având o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, fapte prevăzute de art. 90 din Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, iar articolele de îmbrăcăminte, în valoare de 6.090 de lei, au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *