Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Adrian Morariu, despre Poieni: Avem cea mai bogată comună din județul Cluj

articol publicat în aprilie 20, 2021

În preambulul ședinței Consiliului Local Poieni, care se va organiza joi și în care va fi aprobat bugetul pentru anul 2021, consilierul local Adrian Morariu, a realizat un grafic cu veniturile comunei, concluzionând că Poieni este cea mai bogată comună din județul Cluj.

„Am realizat două grafice, exprimate în lei, pentru a observa și dumneavoastră potențialul comunei noastre.

Cu toată modestia, pot să afirm faptul că avem cea mai bogată comună din județul Cluj, exceptând cele din apropierea municipiului Cluj-Napoca.

Conform graficului se poate observa că suntem la același nivel din punct de vedere al veniturilor totale cu orașul Huedin și de 10 ori peste comuna Sâncraiu.

În ceea ce privesc veniturile proprii, graficul vorbește de la sine, depășind chiar și orașul Huedin, să nu mai discutăm de comuna Sâncraiu. O să revin și cu alte informații despre bugetul comunei noastre! O zi excelentă!” a prezentat cele două grafice, consilierul local.

Poieni este o comună clujeană, situată la aproximativ 70 km de Cluj-Napoca fiind alcătuită din 9 sate care au o istorie extrem de bogată.

Numeroasele obiective cu potențial turistic fac din această comună una dintre cele mai bogate și valoroase comune clujene. De comuna Poieni, aparțin satele Bologa, Hodișu, Valea Drăganului, Tranisu, Cerbești, Lunca Vișagului, Morlaca și Poieni, reședinta de comună.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *